zondag 11 november 2012

JULES GAAT SLAPEN

Wat hebben we het toch knus en gezellig tijdens ons thema en er is zoveel te doen! Met de knuffels hadden we het superfijn en we zijn nu volop onze puzzel aan het maken... soms maken we nog eens een foutje maar dat is niet erg. We leren knippen met onze schaartjes en met de snippertjes maken we een mooi dekentje voor Anna.
Van ons liedje lieve maan worden we heel erg rustig en zo wiegen we onze knuffel ook in slaap. Vorige week vrijdag hebben we lekkere sterrenkoekjes gemaakt. Kijk maar naar het resultaat!


Volop experimenteren deden we met verf. Eénmaal voor onze maan te maken met verschillende borsteltjes en de onze beer maakten we met verf en zand. Sommigen vonden het maar een naar gevoel...


Heel veel verhaaltjes hebben we reeds beluisterd. Ook op de computer! We hebben één verhaaltje vertelt in het donker met enkel de zaklamp aan. Dat was superleuk om de verschillende details te belichten. Juf kroop eventjes in de huid van een kindje die moet gaan slapen. Ze had heel veel knuffels in haar bed maar zelf had ze geen plaats genoeg. één voor één moeten de knuffels uit het bed. Maar dan ligt het meisje helemaal allemaal en daar wordt ze verdrietig van. Dus één voor één mogen de knuffels terug in het bed en zo vielen ze in een diepe slaap!
 


 Geen opmerkingen:

Een reactie posten